sunnuntai 30. marraskuuta 2008

and who the hell are you?

nonni, here we are.

en voinut vastustaa kiusausta, blogger on näyttänyt erittäin kutsuvalta ja kivalta jo hetken verran. nyt voin vuotaa jännää elämääni paitsi jormaan, myös tänne. mutta olen kirjoittanut LJ:iin lähinnä englanniksi, joten tämä saa nyt olla se paikka, jonne voin höpöttää menemään ihan suomeksi. ja täällä ei tosiaan ole mitään FO-rajoituksia.

...höm, mistäs sitä aloittaisi? ehkä blogin nimestä & ulkoasusta [joka on aika retard atm, mut ei voi mitään]. ensimmäinen kriisi tätä tehdessäni ja suunnitellessani oli tuo nimi. halusin jotain suht lyhyttä ja ytimekästä, jotain kivaa, khuulia ja mielenpainuvaa, mut kuitenkin jotain, joka jotenkin liittyis muhun itseeni. mikä pulma.
ratkaisu löytyi niinkin omaperäisestä lähteestä kuin gazetten lyriikoista. biisi on LINDA~candydive pinky heaven~. nimi löytyi sanojen enkun kielisestä käännöksestä. "spray-paint the rotting world". olen aika tyytyväinen siihen, se täyttää nuo kriteerit melko hyvin, on sopivan pituinen ja kuulostaa ja näyttää kivalta.
se nimestä siis. sit toinen tuskanaihe/kriisi, joka on aina edessä kun pitää alkaa vääntää leiskaa jonnekin. banneriin päätyi tällä kertaa kaguran kitaristi akiya, ja loppujen lopuksi päätös oli aika helppo. ensinnäkin arvostan kyseistä miestä suhteellisen paljon, ihan kiva muusikko ja ihan kiva henkilö muutenkin. tuo kuva on yksi lempparikuvistani akiyasta, syystä että yhdistelmä jätkä yukatassa päivänvarjon kanssa istumassa keskellä luultavasti tokion katua on vain niin ihana. siisti yhdistelmä vanhaa ja perinteistä ja uutta ja modernia japania. jag gillar <3

se blogista. sit ehkä jotain siitä blogin kirjoittajasta myös? olen 20-vuotias opiskelijankuvatus. olen syntynyt helsingissä, muuttanut parin vuoden päästä siitä ylöjärvelle tampereen viereen ja asunut siellä 18 vuotta elämästäni, kunnes sit tän vuoden elokuussa tuli muutto tänne kouvolaan opiskelupaikan perässä. tämä on tätä nykyä siis toinen kotini, vaikka yhä vieläkin se tärkeämpi löytyy ylöjärveltä. enkä ajatellut jäädä kouvolaan, tämä on vain tällainen opiskelukoti, jos noin voisi asian ilmaista. aika näyttää, minne lähden sitten kevään 2012 jälkeen, mutta tänne en ole jäämässä. opiskelen siis graafista suunnittelua Kymenlaakson AMK:ssa ekaa vuotta. oon kevään -07 ylioppilas, eli ehdin viettää yhden tylsän välivuoden ennen tänne tuloa.

olen melkoinen n0-life toisinaan, tietokoneella tulee vietettyä tovi jos toinenkin joka päivä. tässä istuskellessani sitä tulee luettua ficcejä, roikuttua galleriassa ja livejournalissa, katsottua doramoja tai vaikka kagrra, no su -jaksoja, leikittyä photarilla, höpistyä mesessä, kuunneltua musaa tai vain yleisesti datattua. elämää koneen ulkopuolella? kyyllä, kiitos koulun ja kavereiden.
vaikka olenkin datis, pidän myös liikkumisesta tosi paljon, mistä kertoo se, et tähän syksyyn asti harrastin lentopalloa aktiivisesti. reilut 12 vuotta. ja vieläkin yritän pitää lihas- ja ihan yleistäkin kuntoa yllä, sen verran urheilijaa löytyy yhä edelleen.

ja päätinpä leikkiä hieman photarilla ja tein tällaisen tykkäämiskuvan.


hieno kollaasi, yes? siihen nyt mahtunut läheskään kaikkia asioita, joista pidän, mutta antaa edes jonkinlaista suuntaa. mun photari-taitoja kannattaa rakastaa. ei aina uskoisi, että ihan oikeasti opiskelen aihetta.
jotain mitä voisi tuolta ehkä mainita: musiikki. olen hyvin kaikkiruokainen, ja vaikka luukutankin pääasiassa japanilaista musaa, se ei tarkoita ettenkö pitäisi myös länsimaisesta. pidän todellakin, siltä puolelta ei vain löydy niitä niiin suuria fanituksen kohteita. joita ovat gazette, kagrra, ja plastic tree, näin esimerkiksi. nuo ovat ehkä se pysyvä top3, muut vaihtelevat hyvin paljon sään, fiiliksen, viikonpäivän ja muiden yhtä turhien vaikuttajien mukaan. esimerkkinä että viime aikoina olen ollut jotenkin sekaisin ja luukuttanut KAT-TUNia enemmän kun laki sallii. menin jopa niin pitkälle et tilasin niiden levyn itselleni joululahjaksi, voi apua.
japani-kiinnostus ei näy vain musiikissa, vaan myös muutenkin. yritän opiskella kieltä itsenäisesti ja haaveilen siitä päivästä, jolloin pääsisin vierailemaan siellä viimein. maan kulttuuri yleensäkin kiinnostaa kielen ja pop-kulttuurin lisäksi myös hyvin paljon.
kuvasta löytyy myös meidän sekarotuinen hurtta frodo, joka on on aivan ihana. rakastan koiria yli kaiken, ja haaveilen ihan ikiomasta, pienestä karvaturrista. sieltä löytyy muutama herra, joista pidän ehkä liikaa, mutta jotka ovat ihan kivoja muusikoita ja persoonia ja yksi ihan kiva näyttelijä myös. mussa on vähän fanitytön vikaa, mutta yritän sen vastapainoksi olla myös erittäin aikuinen ja kypsä, no worries. ...no tota en uskonut itsekään, mutta yritys oli hyvä?

muita randomeja asioita, joista pidän ovat esimerkiksi tee, nukkuminen pitkään, kesä, shoppailu, fanikrääsä, mustavalko-valokuvat, jäätelö, hamsterit, printtipaidat, valokuvaaminen [vaikka oonkin melko surkea siinä], tatuoinnit & lävistykset, kahvin & tupakan tuoksu/haju, marianne, LA-näkymä mun ikkunasta/parvekkeelta, house & doramat. näin esimerkiksi.

jeejee, en tiedä, saiko tuosta nyt mitään irti, mutta nyt alkaa käydä niin, etteivät ajatukset pysy enää kasassa. joten ehkä lopetan maailman sekavimman esittelyviestiyritelmän tähän ja menen syömään.
ja lukemaan tarua.

bai bai ~

Ei kommentteja: