lauantai 20. joulukuuta 2008

say hello to the couch

oho en ookaan hetkeen postaillut tänne. hups? on ollut mielessä, mut sit ei ole jotenkin jaksanut, ja noi viimeiset viikot koulussa oli kyllä harvinaisen hektisiä, kun palautuksia ja tenttejä oli joka aineesta enemmän kuin tarpeeksi.

MUT NYT ON LOMA halleluja~

edellinen postaus oli ennen merirosvobileitä, luoja sentään. en jaksa selittää niistä sen enempää, mut oli harvinaisen kivaa kyllä. porukka oli jopa pukeutunut asiaankuuluvalla tavalla. meillä me lähinnä lagattiin, katseltiin linnan juhlia ja pelattiin juomapeliä [joka on legendaarinen!]

meitsi sai oikein mukavat nousuhumalat jo meillä, kun litkin omat juomani suht nopeasti ja sitten sain vielä tommilta hieman rommia ja juomapelissä jouduin myös juomaan ihan kivasti. yhdentoista aikaan lähdettiin baariin. porukka __saattoi hieman katsoa, kun järjettömän kokoinen lössi epämääräisesti pukeutuneita ihmisiä ilmestyi virtasen eteen. :''DD mut hyvin päästiin sisään.

humalatilaa ei auttanut maailman paras drinkkitarjous ikinä: naisille kaikki drinkit yms kolme euroa.............................. <3_______<3>

ennen lomaa ehti tosiaan olla miljoona tenttiä, jotka kyllä meni huomattavasti paremmin kun osasin odottaa. sain mediakulttuurista ja väristä vitoset, vaikka odotin jotain paljon pahempaa. saa nähdä, mitä noista ohjelma-kursseista tulee. ei varmaan niin hyviä.... mut harvinaisen luksusta, kun ei tarvitse ajatella koulua muutamaan viikkoon ollenkaan. yksi portfolio pitäisi kyllä vääntää, mutta sekin on jo tekstejä ja kansia vaille valmis.

viime tiistaina me järkättiin pieni JE-ilta annikan ja minnan kanssa annikalla. oli kivaaaa~ ihan liikaa taas kaikkee je:tä, varsinkin KAT-TUNia, tai siis kat-nutia ja akamee ja kaikkea. en kestä itseäni kohta, mutta elämän suuria tosiasioita on paha mennä kieltämään. ja koska ei oikein saatu tarpeeksemme kaikesta vielä silloin, nii keskiviikkona jatkettiin annikan kans hetki vielä akamen parissa. XD lagattiin siis. "sensei~~"

mulla oli myös autokoulun toinen vaihe tos viimeisellä kouluviikolla. mun kortti menee vanhaksi tammikuun lopulla, joten nyt oli viimeiset mahikset viimein raahata itsensä sinne. en tajua, miksi ihmeessä teen kaiken aina niin vaikeaksi. mä olisin voinut käydä sen vaiks kesälomalla, kesäkelilllä yms, mut eeei, on pakko odottaa aina talvea ja liukkaita. haasteita u know? olin hieman hermona koko asian takia, niinkun mun tapani on. stressaan jokaisesta pikkuasiasta. mut ihan turhaan, toi autokoulu mis ton kävin, oli kyl huippuhyvä, ja opettaja ihan törkeän mukava tyyppi. arvostan. ja torstaina kun oli ratapäivä, saatiin kokeilla, miltä tuntuu istua autossa, joka pyörähtää katon kautta ympäri ja sit kun se jää katolleen. :'3 autosta piti kompia sit ulos. melko jännää, mut toivon kyllä, ettei mun tarvitse ikinä kokeilla tota ihan oikeassa tilanteessa.

oli niin ihanaa, kun mulla oli micra kouvolassa. ei tarvinnut kävellä kouluun ja joka paikkaan pääsi niiin helposti autolla. <3>

eilen ajelin sit kotiin. keli oli ihanan jouluinen. vettä satoi puolet matkasta ja kaikki näytti ihan harmaalta ja kamalalta. toivon niin et nyt satais kunnolla lunta ennen joulua. eij mitään loskapaskaa, kiitos.

...on niin hassua olla kotona ja vielä hassumpaa on, kun ei tarvi tehdä mitään. koko ajan kun täs lagailen ja datailen on sellainen fiilis, et mun pitäs olla tekemässä jotain muuta tärkeempää. mut ei tarvi. mikä ihana fiilis *----*.

maanantaina meen kyllä niin shoppaileen, oon niin kaivannut tampereen kauppoja voi että. ;----; ja maruseki!!! sushia~~ on suunnilleen kuukausi ollut sellainen kaamea sushi-himo ja kouvolasta puuttuu japanilainen ravintola kokonaan [kumma juttu sinänsä...]. mut ah. rakastan tamperetta.

laters~ またね.

Ei kommentteja: